MANİSA / SALİHLİ - Eczacı Fadime Bolkan İlkokulu

Mrt

Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber, Sana aguşunu açmış duruyor Peygamber.

Çanakkale Zaferinde; bir kahraman olarak ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Aziz şehitlerimizi ve Kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, aziz halkımızın bu onurlu gününü en kalbi duygularımızla  kutluyor, sevgi ve saygılarımızı  sunuyoruz.

Mrt

4/A sınıf öğretmeni Saffet ÇULHAOĞLU 'nün Orman Haftası etkinliği sebebiyle,Salihli Orman Işletme Şefliği'nden temin ettigi fidanlar öğrencilere dağıtıldı.

Mrt

Salihli İlçe Gençlik Eğitim Merkezi bünyesinde deprem farkındalık eğitimi yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda 05/03/2024 tarihinde 1-7 mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Afet ve Acil Durum Eğitimi ile ilgili deprem ve yangın  tahliye tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatta bize yardımcı olan Salihli İtfaiye Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Şbt

2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem sonu"Karnemi Alıyorum Tatile Çıkıyorum" şenliği, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil SAĞLAM, Salihli Belediye Başkanı Zeki KAYDA, Salihli İlçe Emniyet Müdürü Burhan DEMİRKIRAN, Salihli İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Doğukan KARAASLAN, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut YENEN, Salihli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat KOYUNCU katılımlaıyrla coşkuyla kutlanmıştır. Kendilerine sonsuz teşekkür ederiz.

Şbt

Ock

Okulumuzda enerji verimliliği haftası kutlamaları çoşkulu etkinliklerle kutlandı