T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / SALİHLİ - Eczacı Fadime Bolkan İlkokulu

Eczacı Fadime Bolkan İlkokulu

Telefon
02367146065
Belgegeçer
WEB
https://eczfbolkan.meb.k12.tr
Adres
Namık Kemal M 149. S no5 Salihli/Manisa
Vizyon
Eczacı Fadime Bolkan Ortaokulu olarak;Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip,sürekli gelişen ve değişime açık,ülke kültürüne ve değerlerine bağlı,insani değerlerle donatılmış,Atatürkçü düşünce yapısına sahip,demokratik,laik ve insan haklarına saygılı bireylerin yetiştirildiği eğitim ve bilim merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimize ilköğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek suretiyle onlara kişi ve toplum sorunlarını tanıtma , çözüm yollarını arama ve yurdun ekonomik ,sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini verme,orta öğretime devam edebilecek bilgi ve beceriyi kazandırma,öğrencilerin farklılıklarına saygı duyarak yetenekleri ölçüsünde ve doğrultusunda eğitim,yöntem ve teknikleri uygulama ,öğrenmeye hazır,üretici,iletişim kurabilen,sorumlu bireyler olarak hayata hazırlama ve öğrenme sevgisini yaşam boyu benimseyerek sürdürmelerine ortam hazırlamak ve okulumuzda eğitim kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
Başarılar
2011-2012’de Küçük Kız Voleybol Takımı Türkiye 2.si oldu. Türkiye 2. si olan kızlarımız ilk ekip müsabakalarına Salihli’de ki grup maçları ile başladı.Salihli’de B grubunda mücadele eden takımımız tüm maçlarını kazanarak grup 1. si olarak Manisa’da ki yarı final maçlarına katılmaya hak kazandı.Yarı finalde Akşehir,Manisa,Turgutlu ve Akhisar ilçelerinden gelen temsilcileri de 2-0’lık net skorlarla yenerek yarı finalde grup 1.si olarak final grubuna katıldı.Finaller sonucunda 2.olan takımımız ilimizi temsil etmeye hak kazandı.Konya’da yapılan grup müsabakalarında Bursa,Karaman,Bartın illerinden gelen temsilcileri gerek Konya’dan Salihli’ye kupa ile dönmüş ve Tunceli’de ki yarı finallere katılmaya hak kazanmıştır.Tunceli’de yapılan müsabakalarda Adana,Bayburt,Adıyaman,Giresun illerinden gelen temsilcileri yenerek adını Bursa’da yapılacak finallere yazdırmıştır.Bursa’da yapılan final de Ankara,İzmir ve İstanbul illerinin 1. ler ile aynı guruba düşen temsilcilerimiz,ateşten gömleği sırtına giymişti.Türkiyemizin 3 güzel ilinin içinden Manisa’nın talihli ilçesinin,güzide bir okulu olan Ecz.Fadime Boklan grup 1.si olarak adını son 4 takım arasına yazdırmayı başardı.Diğer gruptaki kızlar bir Ankara temsilcisi ile yapılan yarı final müsabakalarını alarak adını Türkiye’deki son iki takım arasına yazdırdı.Çok çekişmeli geçen final müsabakasında ilk seti alan ekibimiz ,ikinci seti ve final setini kaybederek Türkiye ikincisi oldu.Finalde karşılaştığımız Ankara temsilcisini grup maçlarında geçen temsilcimiz gerçekte Türkiye 2. si olmasına rağmen bizim gönüllerimizin şampiyonları olarak hafızamızda kalacaktır.Teşekkürler filenin küçük sultanları,teşekkürler Mutlu Hoca.Yıldız erkek judo müsabakalarında 57 kişiden Ramazan DİRGEN Türkiye 3. sü olmuştur.
Öğretmen :26
Öğrenci :485
Derslik :22
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2769
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:45-14:45
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İzmir - Ankara yolu 87 km
Servis Bilgisi
Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Salihli ilçe merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl´e uzaklık 80 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır